Hier wil ik graag het een en ander toelichten inzake mijn specifieke werkzaamheden voor de advocatuur.

Ervaring
Ik heb jarenlang administraties voor advocatenkantoren bijgehouden. Voorts heb ik de jaarrekeningen en fiscale aangiftes voor advocaten verzorgd. Als applicatie maak ik tot grote tevredenheid van de klant gebruik van AdvocaatCentraal.

AdvocaatCentraal
AdvocaatCentraal is een online toepassing voor de advocatuur, waarbij u altijd en vanaf iedere computer, op kantoor, thuis of waar u ook bent, uw dossiers kunt raadplegen en tijd kunt declareren AdvocaatCentraal biedt u een koppeling met Twinfield. Alle declaraties worden automatisch omgezet van AdvocaatCentraal naar Twinfield. Gegevens over betaling van declaraties worden vanuit Twinfield teruggekoppeld naar AdvocaatCentraal. Dat bespaard u heel veel tijd en geld en voorkomt fouten. Een ideale app voor de advocatuur!

Offerte
Hebt u een advocatenkantoor of wilt u starten als advocaat en bent u geïnteresseerd in mijn diensten? Bel mij op 06-10699182 voor een vrijblijvend gesprek.

Starters/dienstverlening

dondertman

Elke starter droomt ervan een geslaagd ondernemer te worden. De basis voor een succesvolle onderneming wordt gelegd bij het voeren van een goede administratie

Lees meer

Online boekhouden

dondertman

Met software van Twinfield geniet je van alle gemakken van online boekhouden. Online boekhouden is ook geschikt voor kleine zelfstandigen, stichtingen en verenigingen.

Lees meer

Advocatuur

dondertman

Ik heb jarenlang administraties voor advocatenkantoren bijgehouden. Voorts heb ik de jaarrekeningen en fiscale aangiftes voor advocaten verzorgd.

Lees meer

dondertman

Register Belasting Adviseurs

www.rb.nl

dondertman

Twinfield software

www.twinfield.nl

dondertman

Bolwerk Advocatuur

www.bolwerkadvocatuur-zwolle.nl

dondertman

Mijn LinkedIN

www.linkedin.com